2022 års sista projekt

2022 avslutades den 29 december med utdelningen av julklappar till eleverna i skolan i Huancalle, Taray. Där möttes Marisol av mycket spända och förväntansfulla barn. För många av barnen var det deras första och enda julklapp detta år. Tacksamheten var mycket stor.

Det har varit ett intensivt år för vår lokala stiftelse Ayni Calca. Vi har genomfört många projekt riktade mot att hjälpa barn till utbildning och föräldrar till egen försörjning. Vi har uppnått våra mål för året. Marisol har åkt många mil med bil och till fots, i regn och i sol. Och jag själv hade förmånen i våras att besöka nästan alla våra projekt. Det har varit besök med stora upplevelser. Vi har mötts av stor tacksamhet. Vi har skapat ett engagemang och en hjälp till barn och familjer att lyfta sig ur sin fattigdom.

Allt detta har varit möjligt tack vare alla Peruvänner. Era gåvor har vi försökt förvalta på ett effektivt sätt – mycket hjälp per krona. Vi är också mycket tacksamma för det arbete och engagemang vår ledare av Ayni Calca Marisol Rosales lagt ner. Vi ser stora förutsättningar för ett 2023 med nya framgångar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *