Hjälp oss med skor till barnen i Calca

Nu är vi på väg in i vintern i Calca med kalla, regniga och ibland snöiga dagar och leriga vägar. Varje dag, året runt, går de flesta barnen omkring i enkla sandaler tillverkade av gamla bildäck. Skor och i viss mån kläder kommer långt ner på familjens prioriteringslista. Mat för dagen är det viktigaste målet. Inte sällan misslyckas de med det också.

För två veckor sedan delade vi ut skor till ett hundratal barn. För de flesta barnen var det deras första par riktiga skor. Tacksamheten och glädjen var stor och rörande. Därför vill vi fortsätta dela ut skor till barnen i de fattiga bergsbyarna. Och då behöver vi din hjälp.

Skänk ett eller flera par skor till ett barn i Calca. Skorna kostar 200 kr per par och du får ett gåvobevis som du kan ge bort till någon som fyller år, bjuder på middag, på Morsdag o dyl. istället för en blomma, choklad, vinflaska eller bok. Genom denna gåva blir både mottagaren av gåvobeviset och barnet i Calca lyckliga.

Beställ gåvobevisen genom mejla meyer@albatross78.se eller genom att sätta in beloppet på vårt bankgiro 900 – 5760 eller swisha 123 526 65 31. Ange vart gåvobevisen ska skickas.

Tack för ditt stöd till barnen i Calca.

 IMG_2462 Sko 1 Sko Calca 1 Sko 20 Sko 22 Yana 15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *