Ny resa till Peru i höst

I oktober 2015 gjorde vi en specialresa till Peru då vi kombinerade de största sevärdheterna med att studera vårt hjälparbete i Inkas heliga dal. Gruppens utvärdering av resan var översvallande varför vi med stolthet arrangerar en ny resa i höst till Peru i samarbete med Peruspecialisten.

Vi tillbringar 3 dagar i Inkas heliga dal för att studera hjälpverksamheten. Vi besöker flera bergsbyar, skolor, marknader, familjer, vävstugor, lokala sevärdheter. Vi får en unik inblick i hur det är att leva i Peru – politik, sjukvård, skola, religion, hur det dagliga livet ser ut, familjernas försörjning, utmaningar och mycket annat. Vi kommer att besöka miljöer som få turister har möjlighet att komma till.

Resan kombinerar en spännande historia med en rik kultur, storslagna naturupplevelser och oförglömliga minnen från kontakterna med inkaättlingarna.

En av deltagarna 2015, Bitte Nordell från Stockholm, sammanfattade sina upplevelser av resan: ”Trots att det var andra gången i Peru för mig, så blev intrycken ännu starkare. Denna resa var så personlig och vi kände oss inte som turister utan som medmänniskor.

Vi och Peruspecialisten står med glädje till förfogande för ytterligare information.

Specialresa Perus Vänner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *